foto: Pixabayfoto: Pixabay

Jajka jedź nie tylko od święta

Mają swoich zagorzałych zwolenników i przeciwników. Ci pierwsi chwalą je za bogactwo składników odżywczych w małej porcji, drudzy straszą cholesterolem. Jajka.

Katarzyna Stankow, doradca żywieniowy, autorka bloga Zdrowolandia sprawdza, jak to naprawdę z nimi jest. Jeść czy nie jeść? A jeśli jeść, to jakie i ile? Tego wszystkiego dowiecie się z dzisiejszej audycji.


foto: archiwum własne

foto: archiwum własne

Katarzyna Stankow jest doradcą żywieniowym. Wraz z rodziną mieszka w Częstochowie. Jej młodsza córeczka chorowała na białaczkę, co zainspirowało Kasię do poszukiwania przepisów nie tylko na potrawy pyszne i zdrowe, ale także możliwe do przygotowania w warunkach szpitalnych.

Dziś swoim doświadczeniem dzieli się z innymi na blogu Zdrowolandia, na oddziałach w ramach warsztatów JedzOnko oraz w audycjach w Radiu ON. Możecie również śledzić profil Zdrowolandii na Facebooku.